Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen kiest Bkr Connect

Geplaatst op: 17-12-2013 in de categorie Bkr Connect

Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW), verstrekker van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG), gaat gebruik maken van Bkr Connect SaaS. De Matching functionaliteit, die helpt om de juiste klant te identificeren bij BKR, en de flexibele multi user omgeving waren belangrijke redenen om te kiezen voor Bkr Connect.

Met Bkr Connect SaaS wordt WEW een cloud applicatie geboden die alle zorg met betrekking tot operationeel en technisch beheer uit handen neemt.

Elke organisatie heeft verschillende behoeften en verschillende eisen om in die behoeften te voorzien. Bkr Connect speelt hier op in door zowel functioneel als technisch een volledig schaalbare oplossing aan te bieden.
 
Op dit moment zijn veel organisaties op zoek naar een oplossing waarin BKR gerelateerde processen goed worden gestroomlijnd.
Bkr Connect biedt dit al aan in de vorm van web services. Maar nu wordt de functionaliteit ook in de vorm van een zelfstandig werkende applicatie aangeboden welke gebruikers steeds voorziet van de juiste informatie en die bovendien een goede ondersteuning biedt bij de verschillende bedrijfsprocessen.
 
De verwachting is dat meer organisaties gaan inzien dat slimme BKR oplossingen ondersteund met de juiste BKR expertise heel goed 'buiten-de-deur' kunnen opereren. Op deze manier wordt veel zorg uit handen genomen.
Dat een oplossing zoals geboden door Bkr Connect hierbij ook nog kostenbesparend werkt is een logisch gevolg.